Referenties

“Tijdens een in-company event, heeft Anita een speelse en vernieuwende intermezzo verzorgd, waarna de team dynamiek weer een nieuwe boost kreeg. Ook binnen management teams zie ik toepassingen van haar aanpak: een wijdere blik geeft nieuwe richtingen aan!”

Hajo Lötgerink

Senior Training Developer, ASML

“Anita heeft met ons het door haar ontwikkelde kwartetspel over ziel en zakelijkheid gespeeld. Dit levert zeker gespreksstof op. Wij hebben 2 spellen afgenomen om te gebruiken bij onze coaching.”

Susan Kerkhoffs

Directeur Stichting Bouwtalent Zuid

“Anita heb ik ervaren als professioneel met verschillende kwaliteiten. Wat me het meest opviel was dat ze in crisismomenten er in altijd in slaagde om haar team te inspireren en te motiveren zodat het werk tot een goed einde kwam, zodanig dat haar team niet onder druk werd gezet, maar met veel energie de klus klaarde. Met een prima werksfeer en een grote betrokkenheid naar het bedrijf toe als resultaat.”

Fritz Maes

Eigenaar De Maegd NV, België

” Anita is warm, betrokken en heeft inzicht in organisatorische verhoudingen. Dit alles maakt dat ze in staat is om ‘ mens en organisatie’ optimaal bij elkaar te brengen”

José Geubels

HR Director Europe, Dechra Veterinary Products

“Nog niet eerder in mijn carrière heb ik iemand ontmoet die zo professioneel en toch een warme persoonlijkheid is, als Anita Weststrate“

Andre Noijens

Anno 99

” Bedankt voor de samenwerking en de fijne gesprekken die we gehad hebben. Ik heb je leren kennen als een warme persoonlijkheid met ambitie en een brede, intelligente kijk op zaken.”

Loes Jansen

DAF Trucks nv

“Ik heb je leren kennen als een gemotiveerde en gedreven collega, een krachtige vrouw die weet wat ze wil en kan putten uit een goed karakter. Ik wil je bedanken voor de ondersteuning die je geboden hebt toen we je nodig hadden.”

Joost Hanssen

DAF Trucks nv

“Wat Anita typeert is haar opmerkelijke management stijl: ‘gevoel’ heeft een zeer waardevolle plaats in haar coaching en aansturing. Voor haar gaat welzijn en werkvreugde op de eerste plaats, en boven wonder creëert dat net een omgeving waarin je professioneel het best functioneert. Van haar heb ik veel geleerd: tijd nemen voor bezinning en luisteren naar je buikgevoel – ook op de werkvloer, kwaliteit op de eerste plaats, en vooral respect voor collega’s en de mensen rondom je.”

An Froyman

Cegeka

“Fijne, empathische en warme persoonlijkheid. Waardevol gesprek, luisterend oor en professionele ondersteuning.”

Corinya Meurkens

Eigenaar, Voetnoot