“Alles is energie”

Sparko Self-healing met Schumann energie

Kom in verbinding met jezelf

Sparko staat voor verbinding met elkaar en gebruikt daarbij het woord: Teamhealing, het team weer tot een geheel maken.

Vanaf april 2021 gaan we van start met individuele trajecten om juist in verbinding te komen met jezelf: weer helemaal jezelf worden. In deze trainingen worden fysieke en mentale gezondheid geactiveerd waardoor je meer energie krijgt en je lichaam aan vitaliteit wint. We noemen dit Self-healing. We doen dit met behulp van het Schumann 3D systeem (Hierna S3D).

“Alles is energie”

Het S3D systeem is een biodynamisch energiesysteem dat op basis van ritmische trillingen het zelfgenezend vermogen van ons lichaam stimuleert via de wervelkolom. Door de ontspannende werking helpt het klachten voorkomen en verlichten. De frequentie van de aarde (7,83 Hertz) die net zo van belang is voor ons welzijn als eten en drinken, werd al door Professor Schumann in 1952 ontdekt. Deze frequentie is geïntegreerd in het toestel: je zult direct het positieve effect hiervan zelf ervaren.

Lees hier meer:Het stimuleren van zelfherstel door de Schuman-resonantie, S. Bosman

Wat levert de training op?

Op een eenvoudige en ontspannen manier je direct prettiger voelen! En meer, maar dat is afhankelijk per persoon.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Je zit, staat of ligt  5 tot 10 minuten op de plaat zodat de trillingen hun werk kunnen doen. Onder de begeleiding valt: uitleg over het system, het inrichten van de plaat, de juiste posities en bewegingen aangeven, water voor en na de sessie, korte nabespreking.

Deze training sessie duurt maximaal 25 minuten.

Prijzen (incl.btw)

Eerste training sessie S3D: € 45,–, daarna  € 30,– per sessie op basis van een 10 rittenkaart.

Wanneer en waar?

   Op afspraak: op werkdagen overdag en ’s avonds. Tevens zijn er mogelijkheden op zaterdagochtend. Wil je een afspraak maken of heb je nog vragen? Bel 0654 940 968 of stuur een email aan info @sparko.nl  t.a.v. Anita of Rob, naar gelang je voorkeur.

·        Locatie: Burgemeester Steeghsstraat 43 in NL-5961 RK Horst (tussen Venray en Venlo)

Voor specifieke vragen over verhuur, gebruik binnen bedrijven, informatieve bijeenkomsten, mogelijkheden voor kleine groepen, of iets anders: neem gerust contact op!