Drijfverenscan voor Teams

Intodrives drijfverenscan voor Teams

Behalve voor individuele coaching, gebruikt Sparko ook de drijfverenscan voor het trainen van teams. Het is een zeer bruikbaar testinstrument, bijvoorbeeld bij het verbeteren van communicatie en samenwerking en het ondersteunen van veranderprocessen.

Ieder teamlid vult de drijfverenscan in, zodat iedereen eerst inzicht in zichzelf krijgt. Tijdens de training komt het teamprofiel aan bod, dat is het drijfverenprofiel van alle teamleden samen. De teamleden worden zich meer bewust van de kwaliteiten, sterke punten en aandachtspunten van het team en ze krijgen meer inzicht in elkaar. Ook komen onderstromen en vaste patronen boven tafel. Deelnemers worden zich bewust van hun eigen aandeel in het team en hoe zij als team functioneren. Hierdoor worden de mooie en duurzame stappen vooruit gemaakt.

Onderwerpen waarbij ik Intodrives gebruik, zijn onder andere cultuurverandertrajecten, verbeteren van de onderlinge verhoudingen en omgang met elkaar, het maken van de overstap richting zelfsturende teams en bij ondernemingsraden.

De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik van dit testinstrument. Wanneer dit van toegevoegde waarde is voor jouw traject, zet ik Intodrives graag in. Benieuwd? Vraag ernaar bij onze kennismaking! Liever eerst verder lezen over de drijfverenscan? Kijk dan op www.intodrives.nl

Wil je meer weten over de mogelijkheden