Team Workshop met inspiratie-kwartetkaarten: kom met elkaar in gesprek over onderwerpen die er toe doen, zonder dat je je ervan bewust bent. Laagdrempelig …maar wel met diepgang!

Sparko heeft een eigen kaartenset ontwikkeld die te gebruiken zijn als kwartetkaarten maar ook als inspiratiekaarten. Door met je team ‘open kaart te spelen’ ontstaan er mooie gesprekken over onderwerpen die meestal niet benoemd worden, maar wel degelijk er toe doen. Een betekenisvolle dialoog komt op een ludieke manier tot stand. De verbindende werking van de kaarten werkt helend!

Sparko biedt regelmatig een OPEN online kennismakingsworkshop aan met deze kaartenset: hierover wordt gecommuniceerd via de blogs op deze website, via de nieuwsbrief en op LinkedIn. Deelname is € 15 euro per persoon inclusief btw.

Voor een workshop op locatie wordt eerst een offerte gemaakt. Online zijn er ook verschillende mogelijkheden: vraag er gerust naar! Het is tevens mogelijk om de workshop in het Engels te houden voor internationale gezelschappen.

De kaartenset inclusief uitvoerige handleiding kunnen ook aangeschaft worden als eigen coachtool, na afloop van een workshop. De kosten hiervan bedragen dan 30 euro excl btw / 36,30 euro incl btw.

Wil je meer weten over de mogelijkheden