‘Menen het te weten is een belangrijk obstakel voor het verwerven van inzicht’.

Socrates, 4de eeuw v. Christus

Advies en inspiratie

Sparko schrijft regelmatig inspiratie blogs op deze website en op social media. Daarnaast organiseert ze inspirerende workshops voor Werkgevers en Millennials. Hier vind je alle data van workshops met open inschrijving.

Alleen voor Millennials:
Sparko organiseert Mini-workshops Werken met Ziel & Zakelijkheid: ONTDEK JOUW X-FACTOR   op 21 maart, 4 april en 2 mei 2019 van 15.30 uur tot 17.30 uur in Eindhoven. In deze sessie kun je jouw vraagstuk m.b.t. je werk aankaarten. Op een speelse manier gaan we ermee aan de slag. Na afloop, ga je weer sprankelend naar huis. Deelname is gratis, maar schrijf je wél van tevoren in via info@sparko.nl . Je ontvangt daarna de bevestiging inclusief alle informatie over locatie.

Coaching naar teamcohesie

Een kort traject van 2 dagdelen waarbij het team haar krachten bundelt en zo transformeert van ‘los zand’ naar klei’. Waarom is dat nodig? Met klei zet je iets neer, niet met los zand. Je kunt een team of groep wel een opdracht geven, maar als het (nog) geen team is, dan blijft resultaat uit.
Het doel van deze korte coachingsessie is dat het team van binnenuit transformeert naar een hechte, professionele en dynamische groep, competenties bundelt en competitie buiten houdt. Dit traject kan onderdeel zijn van het BalanZZ®Keurmerk, maar kan ook eenmalig op verzoek.

Training ‘Werken met Ziel & Zakelijkheid’

Deze specifieke training is onderdeel van het BalanZZ®Keurmerk. Erkende bedrijven hebben een Inhouse BalanZZ®Coach aangewezen die deze organisatiecultuur borgt. Deze training kan ook op eigen initiatief gevolgd worden door Managers, HR personeel of als voorbereiding op het BalanZZ®keurmerk.