Drijfverenscan: ontdek je onzichtbare, diep verborgen drijfveren

Intodrives drijfverenscan

Drijfveren gaan over wat je motiveert en hoe je denkt. Drijfveren komen vanuit jezelf en beïnvloeden je gedrag. Het grootste deel van de tijd ben je je niet bewust van je drijfveren, maar ze spelen wel een belangrijke rol in je doen en laten.

Om uit te vinden wat jouw drijfveren zijn, kunnen we in jouw traject gebruik maken van de Intodrives drijfverenscan. Dit is een goede en leuke manier om in korte tijd meer te weten te komen over jezelf, wat jouw motivaties zijn en hoe jij tegen zaken aankijkt. We komen er tevens achter waar je allergieën zitten en in wat voor soort omgeving je het beste tot je recht komt. Hierdoor boeken we in een traject snel vooruitgang.

Sparko heeft gekozen voor de Intodrives drijfverenscan. Een door psychologen ontwikkelde scan die zeer goed inzicht geeft in je drijfveren, weerstand en omgevingsvoorkeuren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en komen we in (coach)gesprekken snel tot de kern van je vraag.

Sparko zet de Intodrives drijfverenscan onder andere in bij:

  • Loopbaanvragen, om je te helpen de juiste keuzes te maken
  • Coachvragen, om je inzicht te geven in mogelijke oorzaken of verbanden met je vraag
  • Het ontwikkelen van persoonlijk ondernemerschap
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Persoonlijke ontwikkeling

Ook gebruikt Sparko de drijfverenscan voor het trainen van teams. Het is een zeer bruikbaar testinstrument, bijvoorbeeld bij het verbeteren van communicatie en samenwerking en het ondersteunen van veranderprocessen.

De Intodrives drijfverenscan is een professioneel instrument en daarom niet vrij verkrijgbaar. Ik ben opgeleid en gecertificeerd voor het gebruik van dit testinstrument. Wanneer dit van toegevoegde waarde is voor jouw traject, zet ik Intodrives graag in. Benieuwd? Vraag ernaar bij onze kennismaking! Liever eerst verder lezen over de drijfverenscan? Kijk dan op www.intodrives.nl

Kort Coaching traject: € 295,- excl btw /  € 356,95 incl btw.

  • Formuleren vraag tijdens intake van 1 uur (telefonisch of online zoom)
  • Invullen Drijfverenscan
  • Online via zoom nabespreking van 1 uur

Wil je meer weten over de mogelijkheden