Proefworkshop Werken met Ziel & Zakelijkheid – GRATIS –

 • Woensdagochtend 3 juni 10.30 uur – 11.30 uur
 • Woensdagochtend 17 juni 10.30 uur – 11.30 uur
 • Woensdagochtend 24 juni 10.30 uur – 11.30 uur

Heb je in je werk te maken met een situatieschets waarover je graag eens over wil sparren, met een frisse blik? Breng je eigen thema of situatieschets mee tijdens deze gratis workshop. In dialoog met andere deelnemers en aan de hand van inspirerende kaarten ontdek je de coach in jezelf!  

Schrijf je in per mail aan info@sparko.nl  en je ontvangt de link naar de Zoom sessie. Maximaal 10 deelnemers per sessie.

Online workshop Werken met Ziel & Zakelijkheid –  serie van 3 online sessies

 • Woensdagavond 24 juni, 1 juli en 8 juli 19.30 uur 

Tijdens deze workshop leer je hoe je laagdrempelig, maar wel met diepgang, een inspirerend gesprek kunt voeren over een moeilijke werksituatie of coachvraag. In iedere sessie worden verschillende toepassingen geoefend. Aan de  hand van een kaartenspel ontdek je de coach in jezelf en kun je met je collega’s en vrienden nieuwe onderwerpen  ‘aankaarten’. De kaarten set is ontworpen door Sparko  en bij uitstek geschikt voor deze tijd waarin we onze leef- en werkwereld van morgen vormgeven.

Voor de investering van slechts € 43,20 ( inclusief btw en verzendkosten) ontvang je:

 1. Je eigen exemplaar kaarten set per post
 2. Een serie van 3 x 1,5 uur inspiratiesessies online
 3. Handleiding en toelichting per kaart als e-booklet.
 4. Na afloop zijn de kaarten onderdeel van jouw coaching toolbox en kun je deze gebruiken op je afdeling.
 • Open inschrijving : i.v.m. postbezorging uiterlijk 3 werkdagen van tevoren inschrijven: je ontvangt dan tevens een betaalverzoekje.
 • De kaarten set is niet los te koop.
 • Maximaal 8 deelnemers per sessie.

Schrijf je in per mail aan info@sparko.nl  – Uiterlijk 3 werkdagen van te voren i.v.m. postbezorging. en je ontvangt de link naar de Zoom sessie. Maximaal 8 deelnemers per sessie.