De wereld staat even stil. Ogenschijnlijk. Want er gebeurt heel veel dat we niet met het blote oog kunnen zien. En daarmee bedoel ik niet de Covid19 virus. Nu mijn ‘normale’ werk is uitgesteld, neem ik de tijd om te schrijven. Na deze periode, zijn we collectief veranderd want de meesten hebben een levendige ervaring gehad waarbij je vooral jezelf bent tegengekomen de laatste tijd. Dat betekent dat je per definitie anders in je werk zult staan. Is dit het moment om te gaan werken met Ziel en Zakelijkheid? Wat betekent dit precies en hoe ga je dit dan handen en voeten geven? Wil je in dit veranderproces ook van betekenis zijn voor je werkgever? Bedenk wie je wilt zijn in de komende tijd en ga ervoor! Jouw verhaal zal mij inspireren: ik vind het fijn als je jouw gedachten met me wilt delen via mail, signal of …..ouderwets bellen 😉