In het bedrijfsleven groeit de behoefte aan dialoog, nieuwe oplossingen en ouderwetse bezieling. Creativiteit zit volop in de lucht, …nu nog inademen!

Wat is vernieuwend ondernemen en waarin begeleidt Sparko?

Vernieuwend ben je door je eigen creativiteit de ruimte te geven: Stoppen met kopieergedrag en van binnenuit opnieuw én authentiek vormgeven. Iedereen heeft een plek in de organisatie, die toekomstbestendig is ingericht met kennis, vaardigheden en systemen.
Voor ieder bedrijf is het resultaat van het vernieuwend ondernemen een ander product of dienst, maar de weg ernaar toe is hetzelfde: een innerlijke reis van een collectiviteit. Dit proces kun je niet forceren, want inzichten vallen je toe als jij (mens of organisatie) er zelf aan toe bent. Je kunt bewust worden van betekenisvol toeval (synchroniciteit) in dit proces. Sparko begeleidt hierin.

Waarom Teams en Millennials?

Iedere onderneming heeft haar eigen vernieuwingskracht in zich. Sparko begeleidt erin om deze vernieuwingskracht naar buiten te laten komen, via de eigen medewerkers. In een ‘hecht’ team kun je krachten bundelen. Millennials willen daarin meedoen, maar worden nog te weinig serieus genomen. Waarom? Zij staan ‘vernieuwend’ in het leven en kunnen zich niet conformeren aan oude systemen. Biedt jouw organisatie geen goede bedding voor Werken met Ziel & Zakelijkheid, de kernwaarde van Millenials? Dan blijven de vacatures open staan, ook als straks de arbeidsmarkt weer aantrekt. Want ondertussen hebben de Millennials hun hart gevolgd….

Hoe werkt Sparko?

Sparko werkt met het Keurmerk traject voor Werken met Ziel en Zakelijkheid als startpunt. Het BalanZZ Keurmerk is een onderdeel van sociaal verantwoord ondernemen. Je wordt bewust van verschillende aspecten van jezelf en je team door in te spelen op de woorden die wel en niet gezegd worden. Direct in en met de praktijk werken, liefst zo weinig mogelijk theorie. Met haar eigen stijl en spelvormen brengt ze de dialoog boven de dagelijkse operationele gesprekken uit. Sparko zorgt voor ‘Transformational presence’ en persoonlijke ontwikkeling. Dit gebeurt tijdens de Training voor Inhouse BalanZZ® Coaches en tijdens de korte, interne, teamtrajecten die onderdeel zijn van het BalanZZ® Keurmerk.

Kan ik Sparko vragen om een teamcoach traject, los van het BalanZZ® Keurmerk?

Jazeker!

Waarom vind ik op deze website geen informatie over tarieven?

Sparko levert maatwerk op basis van een uurtarief (om de kosten te dekken) en ‘donativo’ (waarmee de klant achteraf zijn waardering en tevredenheid in geldwaarde uitdrukt). Voor iedere specifieke vraag volgt altijd eerst een heldere offerte waar je mee akkoord gaat: geen verrassingen achteraf!  BalanZZ® Keurmerk is een vaststaand traject en daarvoor gelden wel vaste tarieven: zie www.balanzzkeurmerk.com

Mijn vraag staat hier niet bij. En nu?

Die kans is groot, want deze website is maar klein. Neem gerust contact op met Anita Weststrate per email, telefoon (+31 (0)6 54 940 968) of contactformulier. Mocht ze niet direct telefonisch beschikbaar zijn, laat je berichtje achter. Je krijgt zo snel mogelijk reactie.