In het bedrijfsleven groeit de behoefte aan dialoog, nieuwe oplossingen en ouderwetse bezieling. Creativiteit zit volop in de lucht, …nu nog inademen!

Wat is vernieuwend ondernemen en waarin begeleidt Sparko?

Vernieuwend ben je door je eigen creativiteit de ruimte te geven: Stoppen met kopieergedrag en van binnenuit opnieuw én authentiek je ideeën vormgeven. In een organisatie, die toekomstbestendig is ingericht met kennis, vaardigheden en systemen is er voor iedereen heeft een plek. Sparko moedigt mensen aan om niet meer een afwachtende houding aan te nemen in deze tijden van transformatie, maar om eigen verantwoordelijkheid op te pakken. “Aanmoediging” betekent dat belemmeringen inzichtelijk worden gemaakt maar ook de oplossingen!

Waarom ook Teams en Millennials?

In een hecht team kun je krachten bundelen. Millennials willen daarin meedoen, maar worden nog te weinig serieus genomen. Waarom? Zij staan ‘vernieuwend’ in het leven en kunnen zich niet conformeren aan oude systemen. Biedt jouw organisatie geen goede bedding voor Werken met Ziel & Zakelijkheid, de kernwaarde van Millenials? Dan blijven de vacatures open staan, ook als straks de arbeidsmarkt weer aantrekt. Want ondertussen hebben de Millennials hun hart gevolgd….

Hoe werkt Sparko?

Sparko brengt de dialoog boven de dagelijkse operationele gesprekken uit. Sparko zorgt voor ‘Transformational presence’ en persoonlijke ontwikkeling. Altijd op maat.

Waarom vind ik op deze website geen informatie over tarieven?

Sparko levert maatwerk :Voor iedere specifieke vraag volgt altijd eerst een heldere offerte waar je mee akkoord gaat: geen verrassingen achteraf! Alleen een richtprijs wordt genoemd voor een eerste, positieve, indruk.

Mijn vraag staat hier niet bij. En nu?

Die kans is groot, want deze website is maar klein. Neem contact op, ik spreek je graag!