Inspiratie om aan de slag te gaan met ziel & zakelijkheid , na de corona crisis.

Vanaf april 2020 wordt de groep op LinkedIn ‘Sparko – werken met Ziel & Zakelijkheid’ ingezet om met elkaar van gedachten te wisselen over een nieuw tijdperk dat wordt ingeluid door de wereldwijde corona crisis.

Als basisdocument kun je de E-paper gratis aanvragen op deze website door je in te schrijven op de gratis nieuwsbrief die max 4 keer per jaar verschijnt.

Het is 2020. En we zijn wereldwijd in de ban van Corona en beland in een bijzondere situatie die we nog niet kenden. De centrale vraag is ‘Wat wil hier gebeuren?’. Als collectief worden we nu versneld zelfbewust. Afstand houden van een ander, betekent dat je jezelf tegenkomt. Misschien vraag je je af hoe je straks, na corona,  weer naar je werk gaat: wie ben je dan geworden? In de leegte word je zelfvertrouwen op de proef gesteld en daarmee is het proces naar een nieuw tijdperk ingezet.

Doelstelling van het forum op LinkedIn is om elkaar te inspireren tot nieuwe inzichten: er bestaat namelijk geen kant-en-klare oplossing want we zijn uniek. Dat maakt het ingewikkeld en boeiend tegelijkertijd.

Spelregels: communiceer professioneel en respectvol naar elkaar en gebruik daarbij zoveel mogelijk je eigen, innerlijke, wijsheid (voor het al het andere zijn er andere bronnen).

Regelmatig zal ik stellingen of actualiteiten posten als start voor een dialoog.

Doe je mee? Ga hier naar ons forum op LinkedIn