Je werkgeluk en prestaties zijn direct gelinked aan jouw natuurlijke talenten. Of je nu werknemer, manager of bedrijfseigenaar bent. Kennis en vaardigheden krijg je mee vanuit een opleiding, het is echter aan jou om te groeien op die plek waar jij steeds beter (competenter) wordt.

Talent, zo geloven wij uit eigen ervaring, is de basis om met Ziel en Zakelijkheid te werken en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt dit. Als jij ook overtuigd bent, vraag je je misschien af: Hoe doe ik dat dan in de praktijk? Hoe krijg ik die talenten op juiste plek? Daarin helpen wij jou.

Wie is wij?

Competent met Talent is een samenwerkingsverband van professionals in de Brabantse Kempen en is gestart in 2017. Johan de Kort, Jo Spiertz en ikzelf , Anita Weststrate.

Doel
Onze doelstelling is ondernemers om anders te laten kijken naar talent en zo resultaten te boeken die ertoe doen. Talentgericht werven en werken is niet een eenmalige actie, maar een bedrijfscultuur creëren waarin nieuwkomers én bestaande werknemers in hun talent kunnen groeien. Maar het is ook dé manier om het hoofd te bieden aan de personeelstekorten die momenteel op de arbeidsmarkt ontstaan.

Wat?Talent by Sparko
Vanuit dit samenwerkingsverband werken wij aan:
* het verbinden van werkzoekenden aan bedrijven, met statushouders en 50-plussers als werkzoekenden in het bijzonder
* programma’s voor talentgericht werven en werken door bedrijven.

We zijn al begonnen!  Door een introductie workshop met ontbijt te houden op 7 december 2017.  Heb je het gevoel dat je iets gemist hebt? Don’t worry, er volgen er meer: Donderdagochtend 8 februari 2018, TalentcaféVolg ons op Linked in   of schrijf je in op de nieuwsbrief van Sparko. Even hierover bellen kan natuurlijk ook: 0654 940 968.