Sinds oktober 2018 is Sparko Ambassadeur van Bravico. Ik ontmoette Irene Campfens in Den Haag: beiden waren we vol van onze eigen missie en zagen het belang van elkaars activiteit. Bravico is een initiatief om millennials in contact met anderen te brengen en zo isolement te vermijden. Sparko ondersteunt bedrijven om ‘millenial proof’ te worden! Oftewel: waar bedrijven Werken met Ziel & Zakelijkheid, daar willen millennials wél werken. En op die plekken is er géén krappe arbeidsmarkt, ook al is het de zorgsector of de horeca!

Begin maart sprong ik op van mijn stoel! Eureka! De ultieme en meest duurzame manier om niet in een isolement te raken is… werk! Kortom: ik ga de partijen aan tafel brengen. In contact met de ander komen antwoorden naar boven borrelen. Voor een succesvolle relatie is de inzet van beide kanten nodig en daarom wordt deze interactieve bijeenkomst professioneel begeleid.

Het werd een bijzondere dag, waarbij dialoog centraal stond. Er zullen er meer volgen! De eerstvolgende is op dinsdag 25 juni 2019 in Eindhoven (Beemdstraat 1) om 17.00 u. Klik hier voor meer info! Wil je erbij zijn? Aanmelden tot uiterlijk 21 juni is verplicht via info@sparko.nl.  Klik hier voor meer informatie of bel naar 0654 940 968.